Представяне

Арт Метал Дизайн е единственият производител на елементи от ковано желязо на територията на България. Ние специализираме в разработването и производството на нови системи от елементи за сглобяване на различни артикули от професионалисти и непрофесионални железари. Насочваме усилията си към улесняване на обикновенните потребители.  Всички елементи от ковано желязо които предлагаме могат да бъдат причислени към типа “Do it yourself” или казано на Български „Направи си Сам”. В офисите ни всеки ще получи професионална помощ независимо дали търси готов продукт или е решил сам да изработи своя парапет или ограда. В раздел профукти може да научите повече за нашата „Направи си Сам” серия.

 

Серията “Industrial” е изцяло насочена към търговските и производствени обекти. Ниската цена е съобразена изцяло с големите дължини и изчистените модели. За повече информация относно оградните модели и видовете парапети предлагани от тази серия разгледайте секцията Продукти.

 

За клиентите които предпочитат само да изберат модела и да оставят всичко друго в ръцете на професионалистите сме подготвили серията “Classic”. Тя със своите по-опростени модели е насочена към потребителите с по нисък бюджет. По-ниската цена не означава по-ниско качество.

 

За хората който искат в домът им да се превъплатят формите от ренесансовите замъци на западна европа сме подготвили нашата луксозна серия “Boutique”. Тя включва модели на известни западно европейски склуптори и майстори, както и авторски модели взаимствани от западната култура.

 

Освен предлаганите стандартни модели и серии, изпълняваме идивидуални проекти по зададен модел на клиента.


нагоре